2 dager Arctic Camp; En natt utendørs

Kunne du tenkt deg å prøve deg en natt utendørs i telt, her på Svalbard uten at det må være en hel ekspedisjon? Bli med på en liten vandretur ut av byen og overnatt i telt med oss.

Vi møtes og gjennomgår turen på vårt lager, før vi pakker det vi trenger for å ha en komfortabel natt i friluft.  Vi bærer med oss alt utstyr i ryggsekken. Fra ytterkanten av byen er det ikke særlig langt å gå før vi når bre-landskapet, hvor vi kan slå opp teltene. Våre guider vil være behjelpelige, og deler gjerne av sin kunnskap om vintercamping og tips og triks for å ha det behagelig ute, også i arktiske strøk!

Denne turen skulle passe til den som er nysgjerrig på å bli med på en lengre ekspedisjon med oss, og vil gjerne se og høre mer om hvordan livet på tur faktisk er. Eller for den som vil lære litt om vinter-friluftslivet uten å måtte dra på en ukes lang tur. Turen passer også familier, team-building så vel som venner som vil komme seg ut av byen en natt for å sove ute. 

Prisen inkluderer liggeunderlag, telt, mat og kokeutstyr, en varm dress til campliv, campsko, truger og pulk. Vi har med så vi kan lage middag og frokost utendørs, så hvis du har noen allergier eller spesielle behov hører vi gjerne fra deg.

Om du trenger ekstra utstyr/klær, kan dette kjøpes hos www.arctica.no

Rimelig overnatting på Gjestehuset 102 Booking 

Detaljer

Periode: Hele året
Dager: Søndag og onsdag
Tidspunkt: 11:00
Varighet: 26
Pris 1: NOK 4070
Pris 2: NOK 500 Leie av sovepose
Pris 3: Minimum 4 personer - Et tillegg på NOK 1500 p pers ved kun 3 deltagere

Endringer av turprogram:

Gjennomføring av turen og lengde på aktivitetene kan bli endret underveis. Guide tar de nødvendige avgjørelser ute i felt.

Krav til deltagerne:

Det kreves ingen erfaring – vår guide vil gi den enkelte opplæring / veiledning. Turen er middels krevende med tanke på fysisk form. Fotturen går i noe ulendt terreng med stein, snø og is som underlag, det er derfor nødvendig med stødige fjellstøvler. Det vil også være naturlig at deltagerne tar del i det daglige leirarbeidet, som isbjørnvakt, matlaging etc.

Prisen inkluderer: Transport til/fra overnattingssted, mat, telt, liggeunderlag, guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding på engelsk. Ta kontakt om norsk tale ønskes.

Minimum 4 og maksimum 12 deltakere. 


Epost: info@wildlife.no
Telefon: +47 79 02 22 22

BESTILL OG SPØRSMÅL