top of page

Om Svalbard Wildlife Expeditions

  • Startet i 1993

  • Naturlige opplevelser

  • Opererer året rundt

  • Spesialisert i felt

  • Små grupper

  • Lokalkunnskap

Vår historie


Svalbard Wildlife Expeditions AS ble dannet i 2008, men har røtter tilbake 1992 da Svalbard Wildlife Services startet med turistvirksomhet på Svalbard. I 1980 kom gründeren av Svalbard Wildlife Service, Arne Kristoffersen, til Longyearbyen som gruvearbeider. Siden den gang har han tilbragt de fleste av sine år her oppe og kjenner derfor området bedre enn de fleste andre. Etter ett års forberedelser ble Svalbard Wildlife Service stiftet i 1990, og Arne arrangerte den første turen sommeren samme år. Dette var del av turismens spede begynnelse på Svalbard. Svalbard Wildlife Eiendom og Gruve 3 var tidligere del av Svalbard Wildlife Service, men er i dag skilt ut som egne selskaper.


Våre mål


Naturopplevelsene blir sterkere når hele mennesket er engasjert. Derfor ønsker vi i Svalbard Wildlife Expeditions AS å legge til rette for at du som gjest er aktivt deltakende på turen. På denne måten tror vi du får sterkere opplevelse av den arktiske villmarka, du får større forståelse for det å være på tur på Svalbard og du lærer mer. Vi vil at dine opplevelser skal være så gode at du kommer tilbake til Svalbard, på tur med Svalbard Wildlife Expeditions AS.


Bærekraft er en del i alle detaljer i Svalbard Wildlife Expeditions aktiviteter.


Våre ressurser


Svalbard Wildlife Expeditions har et mangfold av aktiviteter som krever mye av guidene og sikkerhet er vår høyeste prioritet. Våre erfarne, arktiske guider sørger for trygge og gode rammer, med både bred og lang erfaring og sertifisert innenfor våre aktivitetsområder. Vi har gjensidig respekt for hverandre, for naturen og Svalbards kulturhistorie. Sammen skaper vi en arena for læring, fremstår som en ressurs for kunnskap og for de gode naturopplevelsene gjennom kropp, sinn og sjel.


I Svalbard Wildlife Expeditions er vi på tur sammen. Vi har gjensidig respekt for hverandre, for naturen og for Svalbards kulturhistorie. Sammen skaper vi de gode opplevelsene og en fin læringsarena.

bottom of page