Om oss

Svalbard-naturen er vakker, storslått, tiltrekkende og krevende. Et møte med denne polare villmarka, setter spor i menneskene som opplever den. Vi i Svalbard Wildlife Expeditions AS ønsker å legge forholdene tilrette, slik at du med hele deg kan ta del i Svalbard-naturopplevelsene.

Historie

Svalbard Wildlife Expeditions AS ble dannet i 2008, men har røtter tilbake 1992 da Svalbard Wildlife Services startet med turistvirksomhet på Svalbard. 

I 1980 kom gründeren av Svalbard Wildlife Service, Arne Kristoffersen, til Longeyarbyen som gruvearbeider. Siden den gang har han tilbragt de fleste av sine år her oppe og kjenner derfor området bedre en de fleste andre. Etter ett års forberedelser ble Svalbard Wildlife Service stiftet i 1990, og Arne arrangerte den første turen sommeren samme år. Dette var del av turismens spede begynnelse på Svalbard. Svalbard Wildlife Eiendom og Gruve 3 var tidligere del av Svalbard Wildlife Service, men er i dag skilt ut som egne selskaper.

Våre mål

Naturopplevelsene blir sterkere når hele mennesket er engasjert. Derfor ønsker vi i Svalbard Wildlife Expeditions AS å legge til rette for at du som gjest er aktivt deltakende på turen. På denne måten tror vi du får sterkere opplevelse av den arktiske villmarka, du får større forståelse for det å være på tur på Svalbard og du lærer mer. Vi vil at dine opplevelser skal være så gode at du kommer tilbake til Svalbard, på tur med Svalbard Wildlife Expeditions AS.

Bærekraft er en del i alle detaljer i Svalbard Wildlife Expeditions aktiviteter.

Organisering

Svalbard Wildlife Expeditions AS er organisert som et aksjeselskap og heleid av Svalbard Wildlife Eiendom AS. Selskapet har 5 helårsansatte, flere faste guider på hel- og deltidsengasjement i tillegg til en base med frilanseguider i høysesong og ved behov.  

Styreleder:
Arne Kristoffersen

Daglig leder:
Arne Kristoffersen
E-post: arne@wildlife.no
Mobil: 79 02 22 22

Guideansvarlig:
E-post: guidemanager@wildlife.no
Mobil: 79 02 22 22

Adresse:
Postboks 164
Vei 608
9171 Longyearbyen

Organisasjonsnummer:
NO991955143