top of page

Disse overtar stafettpinnen - nye eiere for Svalbard-selskapet

Svalbard Wildlife Expeditions

22. jan. 2024

Vi i Svalbard Wildlife Expeditions er veldig glad for å kunne meddele at vi har fått inn Thomas Hukkelås og Ken Pettersen som nye eiere av selskapet. De tar over stafettpinnen fra Arne Kristoffersen som har vert hovedaksjonær siden selskapet ble startet for 30 år siden.


Vi er ydmyke over å få muligheten til å være med å utvikle et godt renommert selskap med lang fartstid på Svalbard.


Thomas har lang fartstid frå Svalbard og er primus motor bak Toppturfestivalen Svalbard, mens Ken Pettersen har mange år bak seg som sertifisert Tindevegleder og ambulansearbeidar.


-Vi mener selskapet har dyktige ansatte som bryr seg om produktene de leverer og som bryr seg om at gjestene skal bli fornøyde, ikke minst er det en god gjeng som tar godt vare på hverandre.


-Dette vil også være en avgjørende suksessfaktor i fremtiden, sier Thomas.


Vi har ikke møtt alle sammen enda, men har blitt tatt godt imot av de vi har møtt og ser frem til å møte resten av Wildlife teamet om noen uker!


Daglig leder Inga Bettina Waldmann er også svært fornøgd med sine nye eiere som overtar selskapet på Svalbard:


-Thomas og Ken ønsker å vidarføre grunnlaget som Svalbard Wildlife Expeditions er bygd opp på, nemleg å tilby bærekraftige turar til mindre grupper.  Kompetansen og bakgrunnen som dei nye eigarane tar med seg inn i Svalbard Wildlife Expeditions vil også vere ein viktig brikke i å utvikle selskapet vidare.


Vi ser verkeleg fram til tett og godt samarbeid i åra som kjem.

bottom of page