Din private topptur på ski - vinteren 2018

Når skisesongen er over på fastlandet og i Alpene har sesongen akkurat startet på Svalbard.

Vi arrangerer skreddersydde toppturer i spektakulær Svalbardnaturen. Dette er en eksklusiv tur for små grupper med guide.

Her kan dere selv velge om dere ønsker å kjøre snøscooter eller om dere ønsker å gå til toppen avhengig av hvilke fjell dere velger.
Arctowskifjellet og Ottofjellet krever snøscootertransport. Det er også mulig med snøscootertransport til Nordenskiöldtoppen, men her kan man også gå opp fra Nybyen og via Longyearbreen. Trollsteinen og Larshierta ligger i et scooterfritt område så her går vi fra Nybyen opp Larsbreen.

Turene er estimert til 7 timer hvor vi spiser lunsj i fjellet underveis. Dere må selv stå for skiutstyr og fullstendig sikkerhetspakke som skredsøker, spade og søkestang. Ønsker dere ikke å ta med dette kan det leies hos Svalbard Booking. Dette må gjøres i forkant av turdagen og vi er selvfølgelig behjelpelig med dette.

Våre guider er alltid oppdaterte på hvor det er best snøforhold til enhver tid og innehar all nødvendig sikkerhetsutstyr utover deres personlige.

Vi er fleksible når det gjelder personlige ønsker for turen, men merk at sikkerhet alltid går først.

Detaljer

Periode: Fra midten av februar - juni
Dager: Alle dager
Tidspunkt: Avtales nærmere
Varighet: 7 timer
Pris 1: NOK 3.000,- vi gå også med kun en gjest. Topptur på ski UTEN snøscooter.
Pris 2: NOK 5.500,- Topptur på ski - kjøre egen snøscooter
Pris 3: NOK 4.250,- Topptur på ski - passasjer på snøscooter

Inkludert i prisen: Henting/levering på angitt overnattingssted, varm ekspedisjons lunsj, varm drikke, kjeks og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Merk at dere må ha førerkort klasse B for å kjøre egen snøscooter.


Epost: info@wildlife.no
Telefon: +47 79 02 22 22

Ta kontakt med oss for bestilling